Hjem / Ny DG elev? / Åbent Hus

Åbent Hus

Åbent Hus på DG - 2023

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 18. januar kl. 19.00 eller lørdag d. 21. januar kl. 10.00, hvor vi holder Åbent Hus næste gang!

Til vores Åbent Hus arrangement kan du møde elever, lærere, studievejledere og ledere, og få en forsmag på hvad der venter dig i de næste 3 år på DG.

Åbent Hus - På lige den måde der passer dig!

Vi vil selvfølgelig gerne kunne byde så mange som muligt velkommen, og derfor præsenterer vi i år forskellige muligheder for at få stillet nysgerrigheden:

Du kan booke en rundvisning, du kan tilmelde dig vores fysiske Åbent Hus arrangement, og du kan til hver en tid opleve vores virtuelle Åbent Hus-univers!

Klik på linket for at tilgå den virtuelle “rundvisning” på DG. Det kan tilgås på både mobil, tablet og computer, lige når det passer dig.

Book en rundvisning

Du kan til enhver tid booke en rundvisning på både gymnasiet og Slotskollegiet.
Her vil du både kunne se vores faciliteter, høre om studieretninger, undervisningsform m.m., samt have mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

For at booke en rundvisning skal du blot kontakte gymnasiet på
tlf.: 98 84 30 44  eller mail: lj@drlund-gym.dk